Metal Slug Mario World
Puskás játékok
Ingyen játékok
A puskás játékokban soha nincs fegyverszünet!
Vélemény - 10 - a játék jelenlegi mérete

Vezérlés
Irányítás - iránygombok - irányítás / a illetve s billentyűk - lő nem egyformán/ iránygombok fel a illetve s billentyűk- magasba lő / d billentyű - döfés / szóköz - ugrik/
/
iránygombok - irányítás/
d billentyű- ugrik /
a billentyű - lő/
s billentyű - lő másként /
iránygombok felső és a illetve s billentyű - magasba lő/
s billentyű - döfés  A fegyverek között a puska volt az első tűzfegyver, mely a 13. század körül Európa szerte elterjedt! Kínában a lőport már korábban is ismerték és tűzijátékra használták, innen terjedt el a felfedezők és vándorló szerzetesek közreműködésével. A működési elve igen egyszerű: Az egyik végén zárt csőbe beleöntötték a lőport, beletették a golyót, majd egy kanóc segítségével meggyújtották. A robbanás, ami ez után következett, lökte ki a golyót. Lehet, ezzel nem fogsz találkozni az ingyen puskás játékokban, de számtalan más típusú fegyverrel biztosan! Maroklőfegyverrel, mint a pisztoly és a revolver, de egyéb más puska is szerepel az ingyen játékok között!
    Metal Slug Mario World
  Rengeteg típusa létezik a puskáknak. Egy lövetű, vagy hatlövetű, egy csövű, vagy kétcsövű, stb. a használata dönti el, hogy mely típus felel meg számunkra. Nem mindegy, hogy vadászatra, vagy háborúba indulunk. Közel harc esetén a csőre szuronyt rögzítettek, ezzel szúrófegyverré alakították át a lőfegyvert! Ez biztosan jól jött, ha már túl közel volt az ellenség és nem maradt idő az újratöltésre. A mai technika mellett ma már ez a megoldás elavult, de a puskás játékokban ez is megengedhető!